Owlboy

Genre: Plattform/Shooter

Norska D-Pad Studio arbetar på ett spel som blandar plattform och flygande shooter. Det är väldigt retrodoftande grafik och vackra toner som ljuder. Du väljer själv om du vill flyga omkring eller springa runt och hoppa och för att skjuta lyfter du upp en av dina vapenmän och flyger omkring med denne under dig. Från början var tanken att spelet ska släppas till XBLIG, men vi får se vad som händer. Om du inte är säker på om detta är något för dig eller inte hittar du en demo om du klickar på spelets namn ovan. Tro mig, det är värt att ladda ner och testa det!

 

Martin TernanderSenaste gången jag skrev om TRAUMA var för 18 månader sedan och då var nyheten att det skulle släppas i december 2009. Nu blev det inte riktigt så. Men spelet är nu äntligen färdigt och det släpps redan på måndag!
Detta unika peka och klicka spel där du utforskar en ung kvinnas drömmar kommer att kosta 5 Euro och finnas tillgängligt på PC, Mac och Linux. Det kommer även gå att spela ett gratis demo i webbläsaren, men som Krystian säger så kommer det nog bli svårt pga. det höga trycket på servern som förväntas på måndag.
Ta en titt imorgon på traumagame.com där ni kan testa spelet och även köpa det om ni gillar det ni ser. Det kommer även finnas tillgängligt på Steam för både PC och Mac användare om man nu föredrar det.

Kristofer Simicic