Holdover

0kommentarer

HoldoverHoldover är ett plattformspel gjort utav FoxEye.
Dess gameplay är väldigt likt det i Metroidspelen. Du spelar som Marie som vaknar upp efter en lång tids sömn, världen har förrändrats en hel del under denna tid. Det enda som kan hjälpa henne att få reda på vad som har hänt är holografiska inspelningar som hennes far har spelat in.
Dessa inspelningar ligger lite här och var i grottan (?) som man springer omkring i. Självklart finns det en hel del hinder på vägen och vissa hinder kräver att Marie hittar uppgraderingar.
Det finns ett gameplayelement som inte är kopierat rakt av från Metroid och det är hennes syremätare. Det finns väldigt mycket vatten och Marie måste ta sig igenom detta väldigt ofta. En mätare visar hur länge hon kan hålla andan och denna sjunker snabbare desto mer ansträngande rörelser Marie gör under vatten.
För att utöka mätaren behöver hon samla på sig hjärtan som finns utspridda lite här och var.
Holdover är mycket svårt och det är en kopia utav Metroid, men detta är bara positivt iom att det har gjorts väldigt bra och syresystemet ger spelet lite mer variation. Den engelska översättningen finns det inte mycket bra att säga om, känner någon utav er att ni kan ordna en bättre översättning så är FoxEye glad för alla bidrag han kan få.

Format: PC

PC

Hemsida: http://www.foxeye.squares.net

Kommentera

Publiceras ej