The Legend of the Golden Robot

0kommentarer

The Legend of the Golden Robot



Minröj-konceptet har inte utforskats så mycket vilket är förståeligt med tanke på att det är väldigt svårt att göra något nytt utav det. Mamono Slayer tycker jag än så länge är det bästa spelet som är baserat på konceptet. Men Rob Donkin gör också ett bra försök med The Legend of the Golden Robot.
Här är fokusen på att hitta nedgrävda skatter. Man gräver och får se en siffra och utifrån den försöker man hitta skatterna. Det finns olika underlag och de tar olika lång tid att gräva och det gäller att gräva rätt för man har endast 24 timmar på sig per försök. Det finns även lite fiender här och var på fältet som förflyttar sig. Striderna är turordningsbaserade och har ett enkelt upplägg. Skatterna byts ut mot pengar som man kan köpa utrustning och nya områden för. Din karaktär går även upp i nivåer och för varje nivå får man tilldela poäng till ett antal attribut.
Spelet har inte någon särskilt tilltalande design, men gameplayet är beroendeframkallande. Jag satt fast vid datorn i några timmar tills jag spelade igenom det, så se till att ni inte har något planerat innan ni börjar spela för annars är det kört.

The Legend of the Golden Robot


Kristofer Simicic

Kommentera

Publiceras ej